VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is Stan Berghs Imagery?

Stan Berghs is een zzp-bedrijf momenteel gerund door Stan Berghs (Zie over ons) gespecialiseerd in het creëren van professionele videoproducties.

Wat houdt videoproductie in?

Een videoproductie wordt benoemd wanneer een video van begin tot eind in elkaar gezet wordt. Dit is een heel proces dat wordt onderverdeeld in: pre-productie, productie & post-producties, oftewel: Voorbereiding, uitvoering & afronding.

Wat voor soort video's kan ik door Stan Berghs Imagery laten maken?

Welke u dan ook wenst! We houden graag rekening met uw wensen en ideeën. Echter zijn er bepaalde aspecten waar u rekening mee moet houden:

Budget

Hoewel we de prijs graag voordelig houden voor u, moet het budget wel de kosten van werkzaamheden, bedrijfskosten en overige kunnen dekken om uw wens waar te maken.

realisme

We pakken graag uit met explosieve video's, maar ook wij zijn geen superhelden. Het produceren van een video moet wel realistisch zijn. Zodanig moeten ook veiligheid, kwaliteit en orde worden gewaarborgd

Weet u nog niet of uw wens mogelijk is? Schroom niet om toch contact op te nemen.

Hoe  en waarvoor kan ik Stan Berghs Imagery benaderen?

U kunt ons benaderen als u de wens heeft voor een video, om een afspraak te maken of vragen/opmerkingen heeft. Dit kan via het tabblad INFO  in het menubalk,

via AFSPRAAK MAKEN in het menubalk of via volgende contactgegevens:

T: 06 29 18 44 25 - E: info@stanberghs-imagery.com

 
 
 
 
 
 

Moet ik altijd een offerte aanvragen?

Nee. Dit is alleen van belang als u niet zeker weet wat de kosten zullen zijn.

Wij gaan altijd van tevoren in gesprek om uw wens door te nemen. Hierbij bespreken we ook de prijs. Hiermee willen we uw vertrouwen krijgen en u niet met onverwachte kosten opschepen.

Kan ik een offerte opzeggen na akkoord?

Ja, dit kan ten allen tijden. Alvorens het akkoord zit er een geldigheid van 14 dagen op desbetreffende offerte. Voor meer informatie hierover, zie ALGEMENE VOORWAARDEN

Hoe ontvang ik facturen?

Bij ons ontvangt u een factuur gebruikelijk in twee termijnen. Het eerste termijn ontvangt u snel na akkoord en betreft een aanbetaling van 15%. Deze zal betaald moeten zijn alvorens de opdracht van start kan gaan en is 14 dagen geldig. Het tweede deel betreft de overige betaling na het uitvoeren van de opdracht. Deze moet binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst betaald moeten zijn.

Het is ook mogelijk het gehele bedrag in het eerste deel te betalen.

Voor meer informatie hierover, zie ALGEMENE VOORWAARDEN

Welke kosten kan ik verwachten?

Dit hangt af van het soort video en het budget. Wij hanteren altijd een uurtarief en verdere bedrijfskosten. De opties zijn bespreekbaar in een afspraak of via contact online. Voor meer informatie, zie Tarieven onder het kopje 'diensten' in het menubalk.

 
 

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn pakketten?

Je kunt voor een pakket kiezen zodat u een prijsindicatie heeft en dan weet ik wat voor een productie ik zal kunnen gaan draaien.  Prijzen van een pakket zijn goedkoper dan de standaard uurprijzen en andere kosten. Als u wensen heeft die buiten het pakket vallen bent u altijd vrij om een offerte op maat te laten opstellen! (Korting daarop zal daarna worden berekend).